Popis výrobku

Hledáte moderní psací stůl, který by dokonale zapadnul do vašeho interiéru? Seznamte se s naším produktem - psací stůl B31 v bílé barvě.

Tento psací stůl je skvělým řešením pro ty, kteří hledají kombinaci funkčnosti a moderního designu. S jeho bílou barvou a chromovanými nohami se stane středobodem vaší kanceláře nebo pracovny. Jeho minimalistický design a elegantní linie dodají vašemu prostoru moderní vzhled.

Psací stůl B31 není jen o designu. Jeho rozměry 120 x 76 x 55 cm zajišťují dostatek prostoru pro vaše počítače, dokumenty a další kancelářské potřeby. Navíc, díky svým zásuvkám, budete mít vše potřebné vždy po ruce. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Co se týče kvality, psací stůl B31 je vyroben s důrazem na detaily a trvanlivost. Jeho pevná konstrukce a kvalitní materiály zaručují, že tento stůl vydrží i při intenzivním používání. Ať už potřebujete stůl pro domácí kancelář, nebo pro komerční prostory, tento psací stůl je skvělou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Velký pracovní prostor → rozměry 120 x 76 x 55 cm nabízí dostatek prostoru pro vaše počítače, knihy nebo jiné kancelářské potřeby. Využijte více prostoru a zvyšte produktivitu.
  • Funkčnost → stůl má zásuvky pro snadné a pohodlné skladování vašich kancelářských potřeb. Udržujte svůj pracovní prostor čistý a organizovaný.
  • Pevná konstrukce → stůl je pevný a stabilní díky chromovaným nohám. Můžete se spolehnout na jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 120 cm,

  • výška: 76 cm,

  • hloubka: 55 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva nožek

chrom

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Maximální zatížení pracovní desky

20 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

24 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

127 cm x 16 cm x 63 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

5,9 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

70 cm x 17 cm x 57 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-b31---bila---chromovana-p-29997-1377-1377.html