Popis výrobku

Hledáte dokonalou mládežnickou postel pro váš moderní interiér? Seznamte se s postelí Gaoli 1202 - 120x200 - Bílý / Dub castello / grafit.

Tato postel je vizuálně poutavá a představuje dokonalou kombinaci bílé, dubu castello a grafitu. Její elegantní design a kvalitní povrchová úprava z laminované desky dodají vašemu pokoji jedinečný vzhled.

Postel Gaoli 1202 se vyznačuje nejen svým vzhledem, ale také svou praktičností. S rozměry 207 x 90 x 126 cm se jedná o ideální volbu pro menší prostory. Navíc, díky použití kvalitního dřeva pro rošt, je tato postel velmi stabilní a odolná.

Navzdory tomu, že tato postel nemá úložný prostor, její grafitové čalounění z veluru dodává pocit luxusu a pohodlí. Ať už hledáte postel pro ložnici nebo pro mládežnický pokoj, postel Gaoli 1202 - 120x200 - Bílý / Dub castello / grafit je tou nejlepší volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Prostornost a komfort → Tato postel Gaoli 1202 nabízí prostorné rozměry 207 x 90 x 126 cm, což zajišťuje maximální komfort a pohodlí během odpočinku. Díky tomu se budete cítit jako v náruči luxusu.
  • Kvalitní materiál → Postel je vyrobena z laminované desky, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Tento materiál je také snadno udržovatelný a vydrží vám po mnoho let.
  • Přírodní design → Dubový korpus postele Gaoli 1202 přináší do vašeho interiéru přírodní prvek, který dodává pokoji teplý a útulný vzhled. Tento design je ideální pro ty, kteří hledají jednoduchost a elegance.
  • Pohodlné čalounění → Postel je čalouněna v grafitovém veluru, který je nejen stylový, ale také velmi pohodlný na dotek. Tento materiál přidává další vrstvu luxusu a komfortu k celkovému designu postele.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 126 cm,

  • výška: 90 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 120x200

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

velur

Barva

grafit

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva čelní části

grafit

Barva korpusu

dub castello

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

rošt

Ano

dřevěný

Úložný prostor

Ne

bez úložného prostoru

Typ matrace

Není součástí

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

40 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

145 cm x 9 cm x 95 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

22 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

216 cm x 8 cm x 35 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

14 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

200 cm x 13 cm x 17 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

7 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

115 cm x 29 cm x 5 cm

Hodnocení zákazníků

/postel-pro-mladez-gaoli-1202---120x200---bily---dub-castello---grafit-p-160264-1023-1023.html