Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro vaši ložnici? Seznamte se s postelí Kora KLS2 - samoa king.

Design postele Kora KLS2 je ztělesněním elegance a jednoduchosti. Její barva samoa king přidává na atraktivitě a působí moderně. Tato postel je skvělým doplňkem do každé ložnice, ať už preferujete tradiční nebo moderní styl.

Postel Kora KLS2 je vyrobena z kvalitní laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost. S rozměry 191 x 68 x 212 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Navíc, díky rozměru pro matraci 180 x 200 cm, je tato postel ideální pro páry.

Dřevěný rošt postele Kora KLS2 zaručuje optimální podporu a pohodlí. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.  Reliéfové provedení přináší do vašeho interiéru jedinečný a stylový prvek.

Vlastnosti produktu:

  • Velké rozměry → rozměry 191 x 68 x 212 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlný a klidný spánek. Ať už jste sami nebo ve dvou, tato postel vám poskytne všechno, co potřebujete pro kvalitní odpočinek.
  • Odolná konstrukce → díky laminované desce je tato postel extrémně odolná a dlouhodobě trvanlivá. To znamená, že vám poskytne mnoho let pohodlí a spolehlivosti.
  • Styl a funkce → krásná barva samoa king dodá vaší ložnici styl a eleganci. Navíc je postel vybavena dřevěným roštem, který zajišťuje optimální podporu a pohodlí během spánku.
  • Jednoduchá montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 191 cm,

  • výška: 68 cm,

  • hloubka: 212 cm,

  • Rozměr pro matrace: 180x200

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva přední části

samoa king

Barva nožek

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Typ předních částí

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

rošt

ano

Ano

dřevěný

Typ matrace

Není součástí

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

21 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

55 cm x 5 cm x 187 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

16 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

29 cm x 21 cm x 196 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

24 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

32 cm x 9 cm x 203 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

12 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

45 cm x 12 cm x 96 cm

Balení číslo 5

Hmotnost:

6 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

14 cm x 5 cm x 187 cm

Hodnocení zákazníků

/postel-kora-kls2---180x200-cm---samoa-king-p-17222-1023-1023.html