Popis výrobku

Hledáte ideální postel do ložnice, která nabízí nejen pohodlí, ale také praktický úložný prostor? Seznamte se s postelí Delias 140x200 v béžovém szenilu.

Tato postel je skvělým řešením pro ty, kteří chtějí kombinovat styl a funkčnost. Béžový szenil dodává posteli luxusní vzhled, který se snadno hodí do jakékoliv ložnice. Navíc, přírodní barva nožiček z masivu dodává posteli přírodní a teplý vzhled.

Postel Delias je navržena tak, aby vám poskytla maximální pohodlí a praktičnost. S rozměry 170 x 135 x 220 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Kovový rám zaručuje dlouhou životnost a stabilitu, zatímco výška nohou 15 cm umožňuje snadný úklid pod postelí. Navíc, tato postel je vybavena praktickým úložným prostorem ve formě skříňky, který vám umožní uklidit ložní prádlo nebo sezónní oblečení.

Co se týče materiálu čalounění, postel Delias je potažena nehořlavým materiálem Catch Me 02, který je nejen bezpečný, ale také snadno udržovatelný. Takže nejenže tato postel vypadá skvěle, ale také slouží svému účelu na 100%.

Vlastnosti produktu:

  • Úložný prostor → Postel Delias je vybavena praktickým úložným prostorem. Je ideální pro ukládání ložního prádla, polštářů nebo sezónního oblečení, což ušetří místo ve vaší ložnici a udrží ji vždy uspořádanou.
  • Stabilní konstrukce → Díky masivním nohám je postel Delias extrémně stabilní a odolná. Její rozměry 170 x 135 x 220 cm jsou ideální pro matrace o rozměrech 140x200 cm, což zaručuje pohodlný a kvalitní spánek.
  • Neuvěřitelně pohodlné → Postel Delias je obalena v nehořlavém materiálu Catch Me 02, který je nejen bezpečný, ale také nesmírně pohodlný na dotek. To zaručuje maximální pohodlí během celé noci.
  • Vysoce kvalitní materiály → Postel Delias je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, včetně pevného kovového roštu a masivních nohou. To zaručuje její dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení, což je skvělá investice do vaší ložnice.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 170 cm,

  • výška: 135 cm,

  • hloubka: 220 cm,

  • Rozměr pro matrace: 140x200

  • Výška nohou: 15 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Typ

Catch Me 02

Vlastnosti

nehořlavý materiál

Skupina

žinylka

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

Podhlavník

rám z MDF

Podhlavník

ovata 100

rošt

ano

kovový

ano

se zvedáním

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

36 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

209 cm x 40 cm x 35 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

16 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

162 cm x 35 cm x 33 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

38 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

165 cm x 120 cm x 14 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

26 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

200 cm x 26 cm x 13 cm

Hodnocení zákazníků

/postel-do-loznice-s-uloznym-prostorem-delias-140x200---bezovy-szenil-p-155379-1023-1023.html