Popis výrobku

Hledáte ideální vyvýšenou postel pro vaše dítě? Seznamte se s postelí Comfio - šedou, 90x200.

Tato postel vypadá jako dětský domeček, který poskytuje nejen pohodlné místo k spánku, ale také prostor pro hru a fantazii. Šedá barva je neutrální a univerzální, takže se hodí do jakéhokoli interiéru. Navíc je postel vyrobena z dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost.

Postel Comfio je navržena tak, aby byla bezpečná a pohodlná pro vaše dítě. Je vyvýšená, což je ideální pro starší děti, které chtějí mít svůj vlastní prostor. Rozměry 97 x 173 x 207 cm poskytují dostatek místa pro spaní i hraní. Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná. Navíc má zebřík, který lze namontovat na obě strany, což je velmi praktické.

Výhodou postele Comfio je také ekologické provedení. Je natřena barvou na bázi vody, která je bezpečná pro děti a zároveň chrání dřevo. Rozměr pro matraci je 90x200 cm, takže na posteli může spát i dospívající dítě. Tato postel je skutečně multifunkční a dlouhodobá investice do pohodlí a radosti vašeho dítěte.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Tato vyvýšená dětská postel Comfio má rozměry 97 x 173 x 207 cm, což je ideální pro matraci o rozměrech 90x200 cm. Toto uspořádání poskytuje dostatek prostoru pro spaní a zároveň nezabírá příliš mnoho místa v pokoji.
  • Ekologická barva na bázi vody → Šedá barva postele je na bázi vody, což znamená, že je ekologická a bezpečná pro vaše dítě. Nemusíte se obávat škodlivých chemikálií.
  • Dřevěná konstrukce → Postel je vyrobena z dřeva, což je trvanlivý a stabilní materiál. Díky tomu je postel odolná a vydrží dlouhá léta.
  • Vybavení žebříkem → Postel je vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany. To znamená, že postel lze přizpůsobit dispozici pokoje a potřebám vašeho dítěte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---sedy--90x200-p-155654-1106-1023.1106.html