Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také stylová a zábavná? Seznamte se s Comfio - grafitovou vyvýšenou postelí ve tvaru domečku, o rozměrech 97 x 173 x 197 cm, určenou pro matraci o rozměrech 90x190 cm.

Tato postel je skutečným skvostem v dětském pokoji. Její jedinečný design ve tvaru domečku přináší radost a inspiruje k hrám. Grafitová barva dodává posteli moderní a elegantní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.

Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Nábytek je dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit sami podle svých představ. Výhodou je také možnost montáže žebříku na obě strany postele, což umožňuje flexibilní umístění v pokoji.

Ekologická barva na bázi vody, kterou je postel ošetřena, zaručuje bezpečnost pro vaše dítě. Vyvýšený design postele nejen šetří místo, ale také nabízí prostor pro uložení hraček nebo dekorací. Zkrátka, Comfio je postel, která splňuje všechny požadavky na komfort, design a praktičnost.

Vlastnosti produktu:

  • Vyvýšená postel Comfio → ideální pro malé prostory, poskytuje více místa pro hraní a skladování. Díky svému výškovému designu je tato postel ideální pro menší dětské pokoje, kde je potřeba maximálně využít prostor.
  • Možnost montáže zebříku na obě strany → flexibilita a bezpečí pro vaše dítě. Tato vlastnost umožňuje přizpůsobit postel konkrétním potřebám a dispozicím pokoje, zatímco zaručuje bezpečný přístup na postel pro vaše dítě.
  • Dřevěná konstrukce → odolnost a dlouhá životnost. Díky své robustní dřevěné konstrukci je tato postel nejen pevná a stabilní, ale také vydrží mnoho let.
  • Ekologická barva na bázi vody → bezpečí pro vaše dítě a ohleduplnost k životnímu prostředí. Tato postel je natřena ekologickou barvou na bázi vody, která je bezpečná pro vaše dítě a šetrná k životnímu prostředí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---grafit--90x190-p-155710-1106-1023.1106.html