Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro své dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také zábavná a bezpečná? Seznamte se s dětskou postelí Comfio ve stylu domečku, v grafitové barvě, o rozměrech 90x180.

Tato postel přináší kouzlo a zábavu do dětského pokoje. Její originální design ve tvaru domečku zaručeně zaujme každé dítě. Grafitová barva dodává posteli moderní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoliv interiéru.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což ji činí pevnou a odolnou. Je navíc vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany, což zvyšuje její praktičnost a bezpečnost. Rozměry 97 x 173 x 187 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlný spánek a hru.

Ekologická barva na bázi vody je šetrná k životnímu prostředí a zároveň zaručuje dlouhou životnost barvy. Postel je dodávána v balení pro vlastní montáž, což umožňuje snadnou manipulaci a přizpůsobení vašim potřebám. Vyvýšený typ lůžka dodává prostoru pro další úložný prostor nebo prostor pro hru.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita dřeva → Díky použití prvotřídního dřeva je tato postel nejen pevná a odolná, ale také zdravotně nezávadná. Její dlouhá životnost zaručuje, že poslouží vašemu dítěti po mnoho let.
  • Unikátní design → Tato vyvýšená postel v podobě domečku přinese do dětského pokoje kouzlo a fantazii. Vytvoří útulné a bezpečné prostředí pro vaše dítě, kde bude mít svůj vlastní prostor pro hraní a odpočinek.
  • Flexibilní montáž žebříku → Žebřík lze namontovat na obě strany postele, což umožňuje snadnou adaptaci na rozložení vašeho pokoje a zaručuje bezpečný přístup k posteli pro vaše dítě.
  • Ekologická barva na bázi vody → Bezpečnost vašeho dítěte je naší prioritou. Použitá barva na bázi vody je ekologická a neškodná pro zdraví, takže můžete být klidní, že váš malý dobrodruh bude v bezpečí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---grafit--90x180-p-155709-1106-1023.1106.html