Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také stylová a bezpečná? Setkejte se s vyvýšenou postelí Comfio v grafitovém provedení o rozměrech 80x200.

Tato postel je skvělou volbou pro každé dětské pokoje. Díky svému modernímu a hravému designu ve tvaru domečku okamžitě upoutá pozornost a stane se centrálním prvkem místnosti. Grafitová barva dodává posteli eleganci a univerzálnost, takže se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost. Je navíc vybavena zebříkem, který může být namontován na obě strany, což zvyšuje její praktičnost a bezpečnost. Rozměry 87 x 173 x 207 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek a hru.

Ekologická barva na bázi vody, kterou je postel ošetřena, je bezpečná pro zdraví dětí a zároveň chrání dřevo. Montáž nábytku je snadná a rychlá, takže si můžete být jisti, že postel bude připravena k použití v krátkém čase. Vyvýšený design postele umožňuje efektivní využití prostoru v pokoji a nabízí další místo pro skladování nebo hru.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný rozměr → Tato vyvýšená postel Comfio nabízí pohodlný prostor pro odpočinek a hru. Její rozměry 87 x 173 x 207 cm jsou ideální pro dětský pokoj, kde je potřeba ušetřit místo.
  • Dřevěná konstrukce → Tato postel je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu je postel bezpečná a odolná vůči opotřebení.
  • Ekologická barva na bázi vody → Barva použitá na této posteli je ekologická a bezpečná pro děti. Tím je zajištěno, že postel neobsahuje žádné škodlivé látky, které by mohly ohrozit zdraví vašeho dítěte.
  • Flexibilní montáž žebříku → Žebřík této postele lze namontovat na obě strany, což umožňuje flexibilní umístění v místnosti podle vašich potřeb a preferencí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---grafit--80x200-p-155708-1106-1023.1106.html