Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také zábavná a bezpečná? Seznamte se s naším produktem - vyvýšenou postelí Comfio v grafitové barvě, rozměry 80x160.

Tato postel vypadá jako malý domeček, který vaše dítě bude milovat. Její moderní a elegantní grafitová barva se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Navíc je vyrobena z kvalitního dřeva, což ji činí odolnou a dlouhodobě trvanlivou.

Postel Comfio je navržena s ohledem na bezpečnost vašeho dítěte. Je vyvýšená, ale zároveň nízká, takže se nemusíte obávat pádů. Je vybavena žebříkem, který může být namontován na obě strany, což zvyšuje její flexibilitu. Rozměry 87 x 173 x 167 cm jsou ideální pro menší pokoje.

Postel je dodávána v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit její polohu vašim potřebám. Použitá barva na bázi vody je ekologická a bezpečná pro děti. Tato postel je skvělou volbou pro každého, kdo hledá funkční a zároveň stylový kus nábytku pro dětský pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Provedení konstrukce: dřevo → Kvalitní dřevěná konstrukce zaručuje dlouhou životnost a stabilitu postele, což přináší klid a bezpečí pro vaše dítě.
  • Rozměr pro matrace: 80x160 → Postel je navržena pro matraci o rozměrech 80x160 cm, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a zároveň šetří prostor v dětském pokoji.
  • Typ lůžka dětské: vyvýšené → Vyvýšená postel je ideální pro menší prostory, poskytuje extra úložný prostor pod postelí a zároveň je to skvělá zábava pro děti.
  • Vybavení žebřík: možnost montáže na obě strany → Žebřík může být namontován na obě strany postele, což umožňuje flexibilitu při umístění postele v místnosti a zároveň zvyšuje bezpečnost a pohodlí při vstupu a výstupu z postele.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---grafit--80x160-p-155705-1106-1023.1106.html