Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro své dítě, která by kombinovala funkčnost a design? Poznejte naši vyvýšenou dětskou postel Comfio v grafitové barvě o rozměrech 70x140.

Tato postel přináší nejen pohodlí a bezpečí pro vaše dítě, ale také se stane stylovým doplňkem interiéru. Díky svému modernímu a unikátnímu designu ve tvaru domečku, vytvoří pro vaše dítě útulné a kouzelné místo pro odpočinek a hru.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její stabilitu a dlouhou životnost. Je navržena tak, aby byla co nejbezpečnější pro vaše dítě - výška postele a přítomnost žebříku na obou stranách umožňuje snadný a bezpečný přístup. Rozměry 70x140 cm jsou ideální pro malé děti, zatímco grafitová barva dodává posteli moderní vzhled.

Ekologické provedení s barvou na bázi vody je šetrné k životnímu prostředí a zdraví vašeho dítěte. Nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit jeho umístění podle vašich potřeb a přání. Tato postel je nejen praktická a funkční, ale také esteticky přitažlivá, což z ní dělá dokonalý nábytek pro dětský pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní dřevěná konstrukce → dělá postel stabilní a bezpečnou, takže můžete být klidní, že vaše dítě bude mít klidný a bezpečný spánek.
  • Pohodlné rozměry 70x140 cm → ideální velikost pro děti, které už vyrostly z dětské postýlky, ale ještě nejsou připravené na dospělou postel. Poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a zároveň šetří místo v pokoji.
  • Vyvýšený design → děti milují dobrodružství a tato postel jim nabízí přesně to. Její vyvýšený design umožňuje vytvořit pod postelí útulný koutek pro hraní nebo relaxaci.
  • Ekologická barva na bázi vody → nejenže je bezpečná pro děti, ale také chrání dřevo a prodlužuje životnost postele. Navíc grafitová barva dodává posteli moderní a stylový vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 77 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 147 cm,

  • Rozměr pro matrace: 70x140

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---grafit--70x140-p-155703-1106-1023.1106.html