Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše děti, která je nejen pohodlná, ale také přidává trochu zábavy do jejich pokoje? Seznamte se s postelí Comfio dětské domeček vyvýšená postel v černé barvě, 90x190.

Tato vyvýšená postel ve tvaru domečku je skvělým řešením pro každý dětský pokoj. Její originální a hravý design okamžitě oživí jakýkoliv interiér a stane se oblíbeným místem vašich dětí. Černá barva dodává posteli moderní a elegantní vzhled, který se snadno hodí do různých stylů interiéru.

Postel Comfio dětské domeček je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Rozměry 97 x 173 x 197 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 90x190 cm. Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná. Je vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany, což přidává na flexibilitě a bezpečnosti.

Barva na bázi vody je ekologická a bezpečná pro děti. Dřevěná konstrukce je robustní a odolná, takže vaše děti mohou bez obav hrát a relaxovat. Tato vyvýšená postel je nejen praktická, ale také stylová a zábavná - vše, co potřebujete pro dokonalý dětský pokoj!

Vlastnosti produktu:

  • Ekologická barva na bázi vody → přináší bezpečnost a zdraví pro vaše dítě. Tato postel je natřena ekologickou barvou, která je bezpečná pro děti a zároveň chrání dřevo.
  • Možnost montáže žebříku na obě strany → zvyšuje flexibilitu umístění postele v místnosti. Můžete si vybrat, na které straně bude žebřík, podle toho, co je pro vás a vaše dítě nejpohodlnější.
  • Vyvýšená postel → ušetří místo v dětském pokoji. Tento design vám umožňuje využít prostor pod postelí pro hraní nebo skladování.
  • Dřevěná konstrukce → zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což ji činí pevnou a odolnou vůči opotřebení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---cerny--90x190-p-155718-1106-1023.1106.html