Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro dětský pokoj, která je nejen pohodlná, ale také skvěle vypadá? Seznamte se s vyvýšenou dětskou postelí Comfio v černé barvě o rozměrech 90x180.

Tato postel je skvělým řešením pro každý dětský pokoj. Její design ve tvaru domečku okamžitě zaujme a stane se skvělým místem pro hru i odpočinek. Černá barva je univerzální a snadno se kombinuje s ostatním nábytkem.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Je dodávána v balení a je snadno sestavitelná. Rozměry postele jsou 97 x 173 x 187 cm, což je ideální pro matraci o rozměrech 90x180. Postel je navíc vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany.

Ekologická barva na bázi vody, která byla použita při výrobě, je bezpečná pro děti a zároveň dodává posteli krásný a elegantní vzhled. Tato vyvýšená dětská postel je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a stylový nábytek pro dětský pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Vaše dítě bude mít bezpečné a pohodlné místo ke spánku.
  • Vyvýšený design → tato vyvýšená postel nejenže poskytuje útulné místo pro spánek, ale také uvolňuje prostor pod postelí, který může být využit pro skladování nebo jako herní koutek.
  • Flexibilní montáž žebříku → žebřík lze namontovat na obě strany postele, což umožňuje snadné přizpůsobení rozložení místnosti a potřebám vašeho dítěte.
  • Ekologické provedení → postel je ošetřena ekologickou barvou na bázi vody, která je bezpečná pro děti a šetrná k životnímu prostředí. Navíc, dřevěný rošt poskytuje optimální podporu a cirkulaci vzduchu pro matraci.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---cerny--90x180-p-155717-1106-1023.1106.html