Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro dětský pokoj? Objevte dětskou vyvýšenou postel Comfio v černé barvě o rozměrech 70x140.

Tato postel vypadá jako malý domeček, což je ideální pro malé děti, které milují dobrodružství a hry. Černá barva dodává posteli moderní a elegantní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Navíc je postel vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost.

Postel má rozměry 77 x 173 x 147 cm, což je ideální velikost pro malé děti. Díky vyvýšené konstrukci je pod postelí dostatek místa pro uložení hraček nebo dalších věcí. Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná. Žebřík je možné namontovat na obě strany postele, což zvyšuje její praktičnost a bezpečnost.

Postel Comfio je vyrobena z ekologického dřeva a je pokryta barvou na bázi vody, což je bezpečné pro děti a šetrné k životnímu prostředí. Je to ideální volba pro rodiče, kteří hledají kvalitní, praktickou a stylovou postel pro své děti.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → Díky tomu je postel Comfio výjimečně stabilní a bezpečná, což zaručuje klidný a pohodlný spánek pro vaše dítě.
  • Vyvýšený design → Tento design nejenže poskytuje zábavu a dobrodružství pro vaše dítě, ale také vytváří prostor pod postelí, který může být využit pro skladování nebo jako tajný prostor pro hraní.
  • Možnost montáže žebříku na obě strany → Tato funkce zajišťuje flexibilitu při umisťování postele v pokoji a zároveň zvyšuje bezpečnost a pohodlí vašeho dítěte.
  • Ekologická barva na bázi vody → Tento produkt je nejen krásný, ale také bezpečný a šetrný k životnímu prostředí. Vaše dítě bude spát v posteli, která je bez toxických látek.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 77 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 147 cm,

  • Rozměr pro matrace: 70x140

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---cerny--70x140-p-155712-1106-1023.1106.html