Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro své dítě, která by splnila všechny jeho sny? Objevte dětskou postel Comfio - Borovice, 90x190.

Tato dětská postel Comfio vypadá jako domeček, který poskytuje útulný prostor pro vaše dítě. Vytvořená z borovicového dřeva, tato postel je nejen krásná, ale také odolná. Její přírodní barva korpusu přidává teplý dotek do jakéhokoli pokoje.

Postel je navržena tak, aby byla bezpečná a praktická. Má rozměry 97 x 173 x 197 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pro vaše dítě a zároveň šetří místo v pokoji. Vyvýšený design umožňuje využití prostoru pod postelí pro hraní nebo skladování. Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná.

Postel Comfio je vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany, což zvyšuje její flexibilitu a bezpečnost. Je navržena pro matraci o rozměrech 90x190 cm a je vyrobena z ekologického dřeva, což znamená, že je šetrná k životnímu prostředí a zdraví vašeho dítěte.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická výška lůžka → Vyvýšená postel Comfio vytváří pod sebou prostor, který může být využit pro hraní nebo úložiště. Toto je skvělý způsob, jak ušetřit místo v dětském pokoji a zároveň vytvořit zábavné a praktické prostředí pro vaše dítě.
  • Robustní dřevěná konstrukce → Výrobek je vyroben z kvalitního dřeva borovice, což zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Dřevěný rost je také ekologický a bezpečný pro vaše dítě.
  • Flexibilní montáž žebříku → Žebřík lůžka může být namontován na obě strany, což umožňuje flexibilní přizpůsobení rozložení nábytku v místnosti podle vašich potřeb a přání.
  • Ekologické provedení → Barva použitá na tomto lůžku je na bázi vody, což je ekologické a bezpečné pro vaše dítě. Tento produkt je tedy nejen praktický a odolný, ale také šetrný k životnímu prostředí a zdraví vašeho dítěte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---borovice--90x190-p-155643-1106-1023.1106.html