Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také zajímavá a zábavná? Poznejte naši vyvýšenou dětskou postel Comfio v borovicovém provedení, rozměry 90x180.

Tato dětská postel v podobě domečku přinese do dětského pokoje nejen funkčnost, ale také zábavu a kreativitu. Její design v borovicové barvě přidává na přírodním vzhledu a vytváří útulnou atmosféru.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Rozměry 97 x 173 x 187 cm jsou ideální pro menší i větší dětské pokoje. Postel je navíc vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany, což zvyšuje její praktičnost a bezpečnost.

Barva postele je na bázi vody a je ekologická, takže se nemusíte obávat žádných škodlivých látek. Navíc je nábytek dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit podle vlastních představ a potřeb. Tato vyvýšená dětská postel Comfio vytvoří pro vaše dítě bezpečné a zábavné prostředí pro odpočinek i hru.

Vlastnosti produktu:

  • Vyvýšená konstrukce → umožňuje vytvořit útulný prostor pro hraní nebo relaxaci pod postelí, zároveň šetří místo v pokoji.
  • Vyrobeno z borovicového dřeva → zaručuje dlouhou životnost a stabilitu postele, což je zárukou bezpečí a pohodlí pro vaše dítě.
  • Ecologický vodní lak → zaručuje bezpečnost a zdraví vašeho dítěte, neobsahuje žádné škodlivé látky a je snadno čistitelný.
  • Flexibilní montáž žebříku → umožňuje přizpůsobit postel podle potřeb a preference vašeho dítěte, může být namontován na obě strany postele.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---borovice--90x180-p-155642-1106-1023.1106.html