Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro své dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také zábavná a bezpečná? Seznamte se s výškovou postelí Comfio - Borovice, 80x200.

Tato postel je skvělým řešením pro dětský pokoj. Její design v podobě domečku dodá pokoji jedinečný vzhled a dětem zároveň poskytne prostor pro hraní a odpočinek. Dřevěná konstrukce v barvě borovice dodává posteli přírodní vzhled a zároveň je velmi odolná.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Rozměry 87 x 173 x 207 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 80x200 cm. Postel je navíc vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany, což usnadňuje přístup do postele.

Ekologická barva na bázi vody, kterou je postel ošetřena, je bezpečná pro děti a zároveň chrání dřevo. Balení obsahuje nábytek, který si můžete sestavit sami, což vám umožní přizpůsobit postel vašim potřebám. Vyvýšený design postele poskytuje prostor pro úložiště nebo další hračky.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný design → Tato vyvýšená postel s rozměry 87 x 173 x 207 cm nabízí dostatek prostoru pro odpočinek a hraní. Díky svému rozměru je ideální pro dětské pokoje všech velikostí.
  • Konstrukce z borovicového dřeva → Postel je vyrobena z kvalitního borovicového dřeva, které je odolné a dlouhodobě vydrží. Dřevěná konstrukce také přináší teplý a přírodní vzhled do dětského pokoje.
  • Ekologické barvy na bázi vody → Bezpečí vašeho dítěte je naší prioritou. Proto je tato postel natřena ekologickými barvami na bázi vody, které jsou bezpečné pro děti a životní prostředí.
  • Flexibilní montáž žebříku → Žebřík lze namontovat na obě strany postele, což umožňuje flexibilní umístění v místnosti a usnadňuje přístup k posteli.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---borovice--80x200-p-155640-1106-1023.1106.html