Popis výrobku

Hledáte dokonalou vyvýšenou postel pro vaše dítě? Seznamte se s naším produktem - Comfio dětská postel domeček v borovicovém provedení, 80x190.

Tato postel je nejen praktickým nábytkem, ale také skvělou hračkou pro vaše dítě. Její design ve tvaru domečku okamžitě zaujme a stane se hlavní atrakcí dětského pokoje. Borovicové provedení dodává posteli přírodní vzhled a snadno se hodí do jakéhokoli interiéru.

Postel Comfio je vyrobena z dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Rozměry 87 x 173 x 197 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 80x190 cm. Montáž nábytku je jednoduchá a můžete ji provést sami. Postel je navíc vybavena žebříkem, který může být namontován na obě strany.

Ekologické provedení barvy na bázi vody je bezpečné pro vaše dítě a zároveň šetrné k životnímu prostředí. Vyvýšený design postele domeček Comfio nejen že ušetří místo v pokoji, ale také nabízí prostor pro hraní nebo úložiště pod postelí. Tato postel je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní, funkční a esteticky atraktivní nábytek pro své dítě.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorově úsporná konstrukce → Tato vyvýšená postel Comfio vám ušetří hodně místa v dětském pokoji. Využijte místo pod postelí pro hraní nebo skladování.
  • Odolný borovicový rám → Díky pevnému dřevěnému rámci z borovice, tato postel vydrží roky bezpečného a pohodlného spánku vašeho dítěte.
  • Flexibilní montáž žebříku → Možnost montáže žebříku na obě strany postele umožňuje přizpůsobit postel dispozici pokoje a zajišťuje bezpečný přístup pro vaše dítě.
  • Ekologické barvení na bázi vody → Bezpečnost vašeho dítěte je naší prioritou. Používáme ekologické barvy na bázi vody, které jsou bezpečné pro děti a šetrné k životnímu prostředí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---borovice--80x190-p-155639-1106-1023.1106.html