Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která by byla nejen pohodlná, ale také zábavná a stylová? Seznamte se s naším produktem - vyvýšenou postelí Comfio v borovicovém provedení, velikosti 80x180.

Tato postel přináší nejen kvalitní a spolehlivé řemeslo, ale také jedinečný design ve tvaru domečku, který bude vaše dítě milovat. Přírodní borovicové provedení dodává posteli rustikální a teplý vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Má rozměry 87 x 173 x 187 cm, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a hru. Navíc je vybavena žebříkem, který může být namontován na obě strany, pro maximální flexibilitu a bezpečnost.

Ekologické provedení barvy na bázi vody je bezpečné pro vaše dítě a přátelské k životnímu prostředí. A pokud máte rádi DIY projekty, tato postel je dodávána v balení pro vlastní montáž - užijte si zábavu při stavění postele pro vaše dítě! Nechte své dítě zažít radost z vlastního malého domečku s touto vyvýšenou postelí Comfio.

Vlastnosti produktu:

  • Postel dětské domeček vyvýšená postel Comfio → Tato postel je ideální pro děti, které mají rádi dobrodružství a hry. Je vyrobena z borovicového dřeva, které je odolné a dlouhodobě trvanlivé. Díky vyvýšené konstrukci poskytuje dětem vlastní prostor pro hraní a odpočinek.
  • Rozměry 87 x 173 x 187 → Tato postel je dostatečně velká pro pohodlný spánek a zároveň dostatečně kompaktní pro menší pokoje. Díky těmto rozměrům je ideální pro děti ve věku od 3 do 10 let.
  • Provedení konstrukce: dřevo → Dřevěná konstrukce postele zaručuje její stabilitu a bezpečnost. Dřevo je také ekologickým a trvanlivým materiálem, který přispívá k udržitelnosti naší planety.
  • Vybavení žebřík: možnost montáže na obě strany → Tato funkce umožňuje flexibilní umístění postele v místnosti podle vašich potřeb a preference. Žebřík lze namontovat na levou nebo pravou stranu postele, což usnadňuje přístup k posteli pro vaše dítě.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---borovice--80x180-p-155638-1106-1023.1106.html