Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která splní všechny vaše potřeby a přání? Seznamte se s výrobkem - vyvýšenou dětskou postelí Comfio v provedení borovice, rozměry 80x160.

Tato postel je nejen praktická, ale také vizuálně atraktivní. Její design ve tvaru domečku přinese do dětského pokoje kouzlo a fantazii. Borovicová barva dodává pocit přírodního tepla a pohodlí, což z ní dělá ideální kousek nábytku do každého dětského pokoje.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Rozměry 87 x 173 x 167 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 80x160 cm. Díky své výšce nabízí pod postelí prostor, který může být využitý pro uskladnění hraček nebo jako útulný koutek pro hraní.

Vybavení postele zahrnuje žebřík, který lze namontovat na obě strany, což umožňuje flexibilní umístění postele v místnosti. Díky ekologickému vodnímu lakovi na bázi borovice je postel bezpečná i pro citlivou dětskou pokožku. Balení nábytku zahrnuje vše potřebné pro montáž, takže si můžete být jisti snadným a rychlým sestavením.

Vlastnosti produktu:

  • Provedení konstrukce: dřevo → Dřevěná konstrukce zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu bude tato postel bezpečným a trvanlivým místem pro odpočinek vašeho dítěte.
  • Montáž vlastní: nábytek v balení → Tento produkt přichází v balení pro snadnou domácí montáž. Umožní vám to přizpůsobit umístění postele podle vašich potřeb a přání.
  • Rozměr pro matraci: 80x160 → Tato postel je navržena pro matraci o rozměrech 80x160 cm, což je ideální velikost pro pohodlný a zdravý spánek vašeho dítěte.
  • Vybavení žebřík: možnost montáže na obě strany → Postel má žebřík, který lze namontovat na obě strany. To znamená flexibilitu pro uspořádání místnosti a zajišťuje snadný přístup pro vaše dítě.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---borovice--80x160-p-155636-1106-1023.1106.html