Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která by splnila všechny vaše požadavky a zároveň byla bezpečná a pohodlná pro vaše dítě? Seznamte se s postelí Comfio - Bílý, 90x200.

Tato vyvýšená postel v podobě domečku je nejen stylovým a moderním kouskem nábytku, ale také skvělým řešením pro úsporu místa. Bílá barva se hodí do jakéhokoliv interiéru a dřevěná konstrukce dodává pocit přírodního tepla a pohodlí.

Postel je navržena tak, aby splňovala nejen estetické, ale především praktické a bezpečnostní požadavky. Díky rozměrům 97 x 173 x 207 cm je ideální pro matraci o velikosti 90x200 cm. Konstrukce postele je z dřeva, což zaručuje její pevnost a stabilitu. Zároveň je vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany, podle potřeb a dispozic pokoje.

Kromě toho je postel vyrobena z ekologické barvy na bázi vody, což zaručuje bezpečnost pro vaše dítě. Nábytek je dodáván v balení, takže si můžete být jisti, že je vše pečlivě zabalené a chráněné. Tato postel je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní, bezpečnou a stylovou postel pro své dítě.

Vlastnosti produktu:

  • Postel dětské domeček vyvýšená postel Comfio → Tato postel je nejen místem pro spánek, ale také pro hru a zábavu. Díky svému designu v podobě domečku poskytuje dětem pocit bezpečí a soukromí.
  • Rozměry 97 x 173 x 207 → Tato postel je ideální pro menší pokoje, kde je každý centimetr na ceně. Díky svým kompaktním rozměrům vám ušetří spoustu místa.
  • Ekologická provedení barva na bázi vody → Postel je natřena ekologickou barvou na bázi vody, která je bezpečná pro děti a neškodí životnímu prostředí.
  • Možnost montáže na obě strany → Zebřík lze namontovat na libovolnou stranu postele, což zvyšuje flexibilitu při umisťování postele do pokoje.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/postel-detske-domecek-vyvysena-postel-comfio---bily--90x200-p-155728-1106-1023.1106-opt--conf-73303.html