Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro své dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také zábavná a bezpečná? Seznamte se s dětskou postelí Comfio - Bílý, 80x200.

Tato vyvýšená postel ve tvaru domečku je skutečným skvostem v dětském pokoji. Její bílá barva dodává prostoru svěžest a čistotu, zatímco její rozměry 87 x 173 x 207 cm zaručují dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Díky svému modernímu a hravému designu se stane tato postel oblíbeným místem pro hraní i odpočinek.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její stabilitu a dlouhou životnost. Je dodávána v balení a je připravena k montáži, kterou zvládnete snadno a rychle. Díky rozměrům pro matraci 80x200 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašeho dítěte.

Ekologická barva na bázi vody zaručuje bezpečnost pro vaše dítě a zároveň přispívá k ochraně životního prostředí. Zajímavostí je také možnost montáže žebříku na obě strany postele, což umožňuje flexibilní umístění v místnosti. Vyberte pro své dítě postel, která je nejen pohodlná a praktická, ale také zábavná a stylová.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní dřevěná konstrukce → zajišťuje pevnost a stabilitu postele, díky čemuž se vaše dítě bude cítit bezpečně a pohodlně během spánku. Dřevo také přidává teplý a přírodní vzhled do dětského pokoje.
  • Rozměry 87 x 173 x 207 → poskytují dostatek místa pro pohodlný spánek a zároveň šetří místo v místnosti. Tato postel je ideální pro menší pokoje nebo pro rodiny, které chtějí maximalizovat prostor.
  • Ekologické barevné provedení na bázi vody → je bezpečné pro děti a šetrné k životnímu prostředí. Barva je odolná vůči oděru a snadno se čistí, což je ideální pro dětské pokoje.
  • Vybavení žebříkem s možností montáže na obě strany → poskytuje flexibilitu při umístění postele v místnosti a usnadňuje přístup na postel pro vaše dítě. Žebřík je pevný a bezpečný, takže se nemusíte obávat o bezpečnost svého dítěte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---bily--80x200-p-155725-1106-1023.1106.html