Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro vaše dítě, která kombinuje funkčnost a design? Seznamte se s naší vyvýšenou dětskou postelí Comfio v bílé barvě, rozměry 80x180.

Tato postel je skutečným skvostem v dětském pokoji. Její moderní a hravý design ve tvaru domečku okamžitě upoutá pozornost a stane se centrálním prvkem místnosti. Bílá barva korpusu je univerzální a snadno se kombinuje s ostatním nábytkem.

Postel Comfio je vyrobena z dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Rozměry 87 x 173 x 187 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlný spánek a hru. Navíc je postel vybavena žebříkem, který může být namontován na obě strany, podle potřeby a dispozice pokoje.

Ekologické provedení barvy na bázi vody je bezpečné pro děti a šetrné k životnímu prostředí. Balení nábytku pro vlastní montáž zajišťuje snadnou manipulaci a přepravu. Vyberte pro své dítě postel, která je nejen krásná, ale také praktická a bezpečná!

Vlastnosti produktu:

  • Vyvýšená postel → Díky vyvýšenému designu postele Comfio má vaše dítě svůj vlastní prostor, který může využít podle svých představ. Tento produkt nabízí nejen pohodlné spaní, ale také možnost vytvořit si pod postelí vlastní malý svět.
  • Možnost montáže žebříku na obě strany → Bez ohledu na to, jak je dětský pokoj uspořádán, žebřík lze namontovat na jakoukoliv stranu. To znamená, že postel může být umístěna kdekoli v místnosti bez omezení.
  • Ekologické provedení → Naše postel je vyrobena z dřeva a pokryta barvou na bázi vody, což je šetrné k životnímu prostředí a zdraví vašeho dítěte. Vaše dítě bude spát v bezpečí, aniž by bylo vystaveno škodlivým chemikáliím.
  • Rozměry pro matraci 80x180 → Tato postel je navržena pro matraci o rozměrech 80x180 cm, což je ideální velikost pro pohodlný a zdravý spánek vašeho dítěte. Navíc, standardní rozměr matrace usnadňuje výběr a výměnu matrace.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 169 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---bily--80x180-p-155722-1106-1023.1106.html