Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro vaše dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také stylová a praktická? Poznejte postel dětské domeček přízemní výsuvná Comfio - šedý, 90x200.

Tato postel je víc než jen místem k odpočinku. Její jedinečný design ve tvaru domečku přináší do dětského pokoje hravý a kouzelný prvek. Šedá barva je moderní a univerzální, snadno se hodí do jakékoliv výzdoby. Přední strana zásuvek v šedé barvě dodává posteli eleganci a sofistikovanost.

Ale tato postel není jen o designu. Je také vysoce funkční a praktická. Je vyrobena z dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Rozměry 97 x 187 x 207 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 90x200 cm. Dvě zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo.

Bezpečnost je naší prioritou. Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která chrání vaše dítě během spánku. Navíc, všechny barvy použité na posteli jsou na bázi vody a ekologické, takže můžete být jisti, že vaše dítě spí v bezpečném a zdravém prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • Provádění konstrukce: dřevo → Díky dřevěné konstrukci, tato postel poskytuje pevnost a odolnost, která zaručuje dlouhou životnost. Vaše dítě bude mít bezpečné a pohodlné místo k odpočinku po celý den.
  • Rozměr pro matrace: 90x200 → Ideální rozměr matrace pro vaše dítě. Postel je navržena tak, aby poskytovala dostatek prostoru pro pohodlný spánek a zároveň šetřila místo v pokoji.
  • Typ lůžka dětské: přízemní výsuvné → Tato funkce umožňuje snadný přístup k posteli pro vaše dítě. Žádné další starosti s výškou postele. Navíc, výsuvný design umožňuje snadné úklid a údržbu.
  • Vybavení bezpečnostní zábrana: odnímatelná → Bezpečnost vašeho dítěte je naší prioritou. Tato postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zaručuje bezpečný spánek vašeho dítěte. A když už zábrana nebude potřeba, jednoduše ji odstraníte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní výsuvné

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-vysuvna-comfio---sedy--90x200-p-155519-1106-1023.1106.html