Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která je nejen stylová, ale také praktická? Seznamte se s postelí Comfio v šedé barvě, velikosti 80x160.

Tato postel vypadá jako roztomilý domeček, který dodá dětskému pokoji kouzlo a zároveň poskytne komfortní místo pro spánek. Šedá barva je univerzální a snadno se hodí do jakékoliv výzdoby pokoje. Její rozměry 87 x 187 x 167 cm jsou ideální pro malé i větší děti.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva a je dodávána v balení pro vlastní montáž. Dřevěná konstrukce zaručuje stabilitu a dlouhou životnost. Postel je navíc vybavena dvěma praktickými zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Rozměr pro matraci je 80x160 cm, což zaručuje pohodlný spánek.

Bezpečnost je na prvním místě, a proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Výsuvná funkce umožňuje snadný přístup k posteli pro děti. Barva zásuvek je ekologická a na bázi vody, což zaručuje bezpečnost pro vaše dítě. Dřevěná přední část zásuvky a dubové dno dodávají posteli elegantní vzhled.

Vlastnosti produktu:

  • Ekologická konstrukce → Postel Comfio je vyrobena z dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Navíc, použití ekologické barvy na bázi vody přispívá k ochraně životního prostředí a zdraví vašeho dítěte.
  • Úložný prostor → Dvě zásuvky umožňují efektivní využití prostoru pod postelí. Vaše dítě tak bude mít všechny své hračky a knihy vždy po ruce a pokoj bude vypadat uklizeně.
  • Bezpečnostní zábrana → Odnímatelná bezpečnostní zábrana zajišťuje bezpečný spánek vašeho dítěte. Když dítě povyroste, zábranu můžete jednoduše odebrat.
  • Přizemní výsuvné lůžko → Tento typ lůžka je ideální pro malé děti, které se teprve učí samostatnosti. Díky nízké výšce lůžka může dítě samo vstávat a lehat, což podporuje jeho samostatnost a sebevědomí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní výsuvné

barevné provedení

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-vysuvna-comfio---sedy--80x160-p-155513-1106-1023.1106.html