Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která bude nejen pohodlná, ale také esteticky působivá? Seznamte se s produktem - postel dětské domeček přízemní výsuvná Comfio - grafit, 80x160.

Tato postel je skutečným klenotem v každém dětském pokoji. Její moderní a elegantní design v grafitové barvě zaujme na první pohled. Dřevěná konstrukce v kombinaci s bílými a dubovými zásuvkami dodává posteli jedinečný vzhled.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Rozměry 87 x 187 x 167 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 80x160 cm. Postel je vybavena dvěma praktickými zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro dětské hračky nebo ložní prádlo.

Bezpečnost je na prvním místě, a proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Díky tomu můžete být v klidu, že se vaše dítě v noci nezraní. Navíc je postel dodávána v balení pro vlastní montáž, takže si ji můžete sestavit přesně podle svých představ a potřeb.

Vlastnosti produktu:

  • Výsuvná konstrukce → Naše postel Comfio nabízí výsuvnou konstrukci, která umožňuje snadný přístup k posteli a zároveň ušetří místo v pokoji. Je to ideální řešení pro malé pokoje, kde je každý centimetr důležitý.
  • Ekologická barva na bázi vody → Postel je pokryta ekologickou barvou na bázi vody, která je bezpečná pro děti a zároveň chrání dřevo. Tato vlastnost zaručuje, že váš nábytek bude vypadat skvěle po dlouhá léta.
  • Dvě zásuvky pro úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Už žádné nepořádky na podlaze!
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Bezpečnost vašich dětí je pro nás na prvním místě. Proto je naše postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zabraňuje pádům během spánku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní výsuvné

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-vysuvna-comfio---grafit--80x160-p-155520-1106-1023.1106.html