Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro vaše dítě, která je nejen pohodlná, ale také stylová a funkční? Seznamte se s dětskou postelí Comfio - Bílý, 80x160.

Tato postel vypadá jako domeček, což dodává kouzlo a hravost do dětského pokoje. Bílá barva korpusu dodává svěžest a čistotu, zatímco dubové dno zásuvek přidává teplý kontrast. Přední strana zásuvek je také bílá, což vytváří jednotný a elegantní vzhled.

Postel je vyrobena z dřeva, což zaručuje její pevnost a trvanlivost. Je navržena tak, aby byla nízká u země a snadno přístupná pro děti. Rozměry 87 x 187 x 167 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 80x160 cm. Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná.

Nejen, že tato postel vypadá skvěle, ale také nabízí praktické výhody. Je vybavena dvěma zásuvkami pro úložný prostor a odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Všechny barvy jsou na bázi vody a ekologické, což zaručuje bezpečnost vašeho dítěte. Dřevěný rošt a dvě množství zajišťují pohodlí a podporu.

Vlastnosti produktu:

  • Postel dětské domeček přízemní výsuvná Comfio → Tato postel je ideální pro malé děti, které se teprve učí samostatnosti. Díky nízkému profilu a vysunovacímu designu je snadné pro děti vstávat a lehat, což jim pomáhá rozvíjet sebevědomí a nezávislost.
  • Dvě zásuvky → Uložný prostor je vždy vítaný v dětském pokoji. Tato postel nabízí dvě zásuvky, které poskytují dostatek místa pro uložení hraček, oblečení nebo ložního prádla.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Bezpečnost je vždy na prvním místě, a tato postel to bere vážně. Odnímatelná bezpečnostní zábrana pomáhá zabránit pádům během spánku, ale může být snadno odstraněna, když ji vaše dítě už nepotřebuje.
  • Dřevěná konstrukce → Tato postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Navíc dřevo dodává pokoji teplý a příjemný vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní výsuvné

barevné provedení

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-vysuvna-comfio---bily--80x160-p-155538-1106-1023.1106.html