Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která je nejen pohodlná, ale také stylová a praktická? Seznamte se s naší dětskou postelí Comfio - šedou, 90x200.

Tato postel je skutečným klenotem v dětském pokoji. Její jedinečný design ve tvaru domečku přináší zábavu a kreativitu do každodenního života vašeho dítěte. Šedá barva je neutrální a elegantní, což znamená, že se hodí do jakékoliv místnosti, ať už je to pokoj pro chlapce nebo dívku.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva a je dodávána v balení pro vlastní montáž. Její rozměry jsou 97 x 166 x 207 cm, což je ideální pro matraci o rozměrech 90x200 cm. Postel je také vybavena dvěma zásuvkami, které nabízejí dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Bezpečnostní zábrana lze snadno odstranit, pokud ji vaše dítě již nepotřebuje.

Detaily, jako je dřevěná přední část zásuvky a dubové dno, dodávají posteli Comfio sofistikovaný vzhled. Rost je také vyroben z dřeva, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Tato postel je nejen stylová a praktická, ale také vysoce funkční a odolná, což z ní dělá ideální volbu pro každé dítě.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická postel Comfio → Tato přízemní postel je ideální řešení pro každé dětské pokojíčky. Její rozměry 97 x 166 x 207 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 90x200 cm. Představuje tak komfortní a útulné místo pro odpočinek vašeho dítěte.
  • Dřevěná konstrukce → Díky své dřevěné konstrukci je postel odolná a stabilní. Dřevo je přírodní materiál, který je zárukou dlouhé životnosti a trvanlivosti.
  • Úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, knihy nebo oblečení. To usnadňuje udržování pořádku v dětském pokoji.
  • Bezpečnostní zábrana → Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku. To přináší klid rodičům a pohodlí pro děti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---sedy--90x200-p-155879-1106-1023.1106.html