Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro vaše dítě, která je nejen pohodlná, ale také stylová a funkční? Poznejte Comfio přízemní dětský domeček - šedý, 80x190.

Tato postel je ideální volbou pro každé dětské pokoje. S její šedou barvou a moderním designem domečku, se stane centrem pozornosti a zároveň poskytne útulné a bezpečné místo pro spánek vašeho dítěte.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. S rozměry 87 x 166 x 197 cm je ideální pro matraci o velikosti 80x190 cm. Díky své výšce 166 cm poskytuje dostatek prostoru pro hraní i odpočinek.

Nejenže tato postel vypadá skvěle, ale je také velmi praktická. Je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, takže postel může růst s vaším dítětem. Navíc, postel je dodávána v balení pro vlastní montáž, což umožňuje snadnou instalaci a přizpůsobení vašim potřebám.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný úložný prostor → Tato postel má dvě velké zásuvky, které nabízejí dostatek prostoru pro oblečení nebo hračky. Vaše dítě tak může mít vše potřebné na dosah ruky a udržovat svůj pokoj v pořádku.
  • Přizemní design → Tato postel je navržena jako přízemní, což usnadňuje vstup a výstup z postele. To je ideální pro malé děti, které se teprve učí samostatnosti.
  • Odolná konstrukce z dřeva → Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Vaše dítě tak může využívat postel po mnoho let.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, kterou můžete snadno odstranit, jakmile je vaše dítě připraveno na postel bez zábrany. To vám umožní přizpůsobit postel vývoji vašeho dítěte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---sedy--80x190-p-155875-1106-1023.1106.html