Popis výrobku

Hledáš dokonalou dětskou postel, která bude splňovat všechny tvé požadavky? Seznam se s postelí Comfio - dětský domeček přízemní v šedé barvě, rozměry 80x180.

První věc, kterou si na této posteli všimneš, je její jedinečný design. Tvar domečku dodává posteli hravý a zároveň moderní vzhled. Šedá barva je navíc velmi univerzální a snadno se hodí do jakéhokoli interiéru. Ať už je pokoj vašeho dítěte zařízen v pastelových tónech nebo výrazných barvách, tato postel bude vždy skvěle ladit.

Postel Comfio ale není jen o vzhledu. Je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Rozměry 87 x 166 x 187 cm jsou ideální pro menší děti a zároveň poskytují dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Postel je navíc dodávána v balení pro vlastní montáž, takže si ji můžeš přizpůsobit podle svých potřeb a možností.

Ale to není vše! Postel Comfio je vybavena také dvěma zásuvkami, které poskytují spoustu úložného prostoru. Bezpečnostní zábrana je navíc odnímatelná, takže postel může růst společně s tvým dítětem. A konečně, dřevěný rošt a přední část zásuvky dodávají posteli luxusní vzhled a zároveň zaručují její funkčnost a praktičnost.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlná a bezpečná postel → Díky nízkému provedení je tato dětská postel ideální pro malé děti, které se teprve učí spát ve své posteli. Přízemní provedení zaručuje bezpečí a snadnou dostupnost.
  • Kvalitní dřevěná konstrukce → Postel je vyrobena z pevného dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Dřevo je navíc přírodní materiál, který vytváří teplou a útulnou atmosféru v dětském pokoji.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, oblečení nebo povlečení. Díky tomu udržíte dětský pokoj vždy v pořádku.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zaručuje bezpečí během spánku. Jakmile dítě dospěje, zábranu jednoduše odstraníte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---sedy--80x180-p-155874-1106-1023.1106.html