Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel pro váš moderní interiér? Seznamte se s Comfio dětským domečkem přízemní postelí - šedý, 80x160.

Tato postel je vizuálně atraktivní a přitom praktická. Její šedá barva a dřevěná konstrukce dodají vašemu interiéru moderní a elegantní vzhled. Díky svému jedinečnému designu ve tvaru domečku, bude tato postel nejen místem pro odpočinek vašeho dítěte, ale také skvělým místem pro hraní.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Má rozměry 87 x 166 x 167 cm, takže poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašeho dítěte. K posteli je přiložen dřevěný rošt a je navržena pro matraci o rozměrech 80x160 cm. Postel je dodávána v balení pro vlastní montáž, což vám umožní uspořádat dětský pokoj podle vašich představ.

Tato postel je také velmi funkční. Má dvě zásuvky pro uložení hraček nebo oblečení. Zásuvky mají bílou boční a dubovou spodní stranu a šedou přední stranu, což dodává posteli estetický vzhled. K posteli je přiložena také odnímatelná bezpečnostní zábrana, která zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku. Tato postel je ideální volbou pro každého, kdo hledá kvalitní, praktickou a esteticky přitažlivou postel pro své dítě.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická konstrukce → Postel dětské domeček Comfio je navržena tak, aby byla nejen pohodlná, ale také praktická. Díky své nízké konstrukci je ideální pro malé děti, které se teprve učí samostatnosti. Navíc je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost.
  • Bezpečnostní opatření → Bezpečnost je naší nejvyšší prioritou. Proto je tato postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zabraňuje pádům během spánku. Ať už je váš malý dobrodruh jakkoli neklidný, můžete být v klidu.
  • Úložný prostor → Každý rodič ví, jak rychle se může dětský pokoj zaplnit hračkami a oblečením. S naší postelí Comfio to už nebude problém. Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny dětské potřeby.
  • Univerzální rozměry → Rozměry 87 x 166 x 167 cm zaručují, že tato postel se vejde do každého dětského pokoje. Navíc je určena pro matraci o rozměrech 80x160 cm, což je standardní velikost, kterou lze snadno najít na trhu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---sedy--80x160-p-155869-1106-1023.1106.html