Popis výrobku

Hledáte tu nejlepší dětskou postel pro váš domov? Objevte postel dětské domeček přízemní Comfio - grafit, 90x200.

Design této postele je skvělým spojením moderního stylu a praktických funkcí. Grafitová barva dodává posteli elegantní vzhled, zatímco dvě zásuvky nabízí dostatek úložného prostoru. Díky své šířce 97 cm, výšce 166 cm a hloubce 207 cm se tato postel snadno vejde do jakékoliv místnosti.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Konstrukce je navržena tak, aby byla co nejstabilnější a bezpečnější pro vaše dítě. Postel je navíc vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, což je další výhodou pro rodiče, kteří se chtějí ujistit, že jejich dítě bude v noci v bezpečí.

Postel je dodávána v balení a je třeba ji sestavit, což vám umožní přizpůsobit její umístění podle vašich potřeb. Díky rozměru pro matraci 90x200 cm je tato postel ideální pro děti všech věkových kategorií. Ať už hledáte postel pro malé dítě nebo pro dospívajícího, tato postel je perfektní volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → S rozměry 97 x 166 x 207 cm se tato postel snadno vejde do jakéhokoli dětského pokoje, aniž by zbytečně zabírala prostor. Váš malý dobrodruh bude mít dostatek místa na hraní i odpočinek.
  • Pohodlná a bezpečná → Díky přízemní konstrukci je tato postel ideální pro menší děti. Bezpečnostní zábrana, kterou je možné odstranit, zajišťuje, že se vaše dítě v noci nevzbudí na podlaze.
  • Robustní dřevěná konstrukce → Tato postel je vyrobena z pevného dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Dřevěný rošt je součástí balení, takže nemusíte se starat o další nákupy.
  • Ukládací prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek prostoru pro ukládání ložního prádla, hraček nebo jiných potřeb. To vám pomůže udržet dětský pokoj vždy v pořádku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---grafit--90x200-p-155889-1106-1023.1106.html