Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro svého malého průzkumníka? Představujeme vám dětskou postel Comfio v grafitovém provedení, velikosti 80x190.

Tato přízemní postel vypadá jako malý domeček, který poskytne vašemu dítěti pocit bezpečí a soukromí. Její moderní grafitový design a bílé a dubové detaily zásuvek dodají každému pokoji šmrnc.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva a je dodávána v balení pro vlastní montáž. Její rozměry 87 x 166 x 197 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 80x190 cm. Dvě zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení.

Bezpečnost je naší prioritou. Tato postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje, že vaše dítě bude v noci v bezpečí. Dřevěný rošt zajišťuje pohodlný a zdravý spánek.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlná a praktická postel → Tato postel vám nabízí pohodlí a praktičnost v jednom. Je ideální pro děti, které si rády hrají a zároveň potřebují místo k odpočinku. S rozměry 87 x 166 x 197 cm se skvěle hodí do jakékoliv dětského pokoje.
  • Solidní dřevěná konstrukce → Díky dřevěné konstrukci je postel pevná a odolná. Její robustní design zaručuje dlouhou životnost a bezpečnost pro vaše dítě.
  • Prostor pro uložení → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro uložení hraček nebo ložního prádla. To ušetří místo v pokoji a udrží ho uklizený.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje, že vaše dítě bude v noci v bezpečí. Když vaše dítě povyroste, můžete zábranu jednoduše odstranit.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---grafit--80x190-p-155885-1106-1023.1106.html