Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která je nejen pohodlná, ale také stylová a praktická? Seznamte se s naší dětskou postelí Comfio v grafitovém provedení, velikosti 80x160.

Tato postel je mimořádně atraktivní díky svému jedinečnému designu v podobě domečku, který poskytuje útulný a bezpečný prostor pro vaše dítě. Grafitová barva přední strany zásuvek a bílá barva boků dodávají posteli moderní a elegantní vzhled.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Rozměry 87 x 166 x 167 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlný spánek, zatímco rozměr pro matraci 80x160 cm je ideální pro děti. Díky dvěma zásuvkám má postel také dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo.

Bezpečnost je naší prioritou, a proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Montáž je jednoduchá díky balení nábytku, které obsahuje vše potřebné pro sestavení. Ať už hledáte postel pro kluka nebo holku, naše dětská postel Comfio v grafitovém provedení je skvělou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný rozměr → Díky rozměrům 87 x 166 x 167 cm, postel nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek a hraní, zároveň se dokonale vejde do každého dětského pokoje.
  • Konstrukce z dřeva → Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Dřevěná konstrukce také dodává posteli přírodní vzhled a teplý pocit.
  • Přízemní typ → Tento typ postele je ideální pro malé děti, které se teprve učí spát samostatně. Díky nízké výšce je vstup a výstup z postele bezpečný a snadný.
  • Uložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro uložení hraček, oblečení nebo ložního prádla. Uložný prostor pomáhá udržovat dětský pokoj v pořádku a usnadňuje organizaci.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---grafit--80x160-p-155883-1106-1023.1106.html