Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel pro svůj moderní pokoj? Seznamte se s Comfio - Černý, 90x200.

Tato úžasná dětská postel v podobě domečku je nejen stylovým doplňkem do dětského pokoje, ale také praktickým řešením pro každodenní potřeby. Její jednoduchý a elegantní design v černé barvě dodává interiéru moderní a elegantní vzhled. Provedení v dubové barvě zasuvek dna dodává posteli přírodní vzhled, který se snadno hodí do různých stylů interiérů.

Postel Comfio je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Rozměry 97 x 166 x 207 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 90x200 cm, což zaručuje pohodlný a klidný spánek. Díky dvěma praktickým zásuvkám nabízí také dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo.

Dětská postel Comfio je navíc vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku. Dřevěný rošt je pevný a odolný, což zaručuje stabilitu a bezpečnost. Tato postel je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kombinaci funkčnosti, designu a kvality.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → zaručuje vysokou stabilitu a dlouhou životnost postele. Vaše dítě bude mít bezpečné a pohodlné místo k odpočinku po celý den.
  • Přízemní provedení → je ideální pro malé děti. Bezpečně se na postel dostanou a z ní sestoupí, což jim dodává sebevědomí a podporuje jejich samostatnost.
  • Odstranitelná bezpečnostní zábrana → přináší flexibilitu a přizpůsobivost. Můžete ji použít, když je to potřeba, a snadno ji odstranit, když již není potřeba.
  • Dvě praktické zásuvky → poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, knihy nebo oblečení. Udržuje pokoj vašeho dítěte organizovaný a uklizený.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---cerny--90x200-p-155902-1106-1023.1106.html