Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel pro váš moderní pokoj? Poznejte Comfio - černý, přízemní domeček s rozměry 90x180.

Tato postel vyniká svým jedinečným designem v podobě domečku, který přidává šmrnc a hravost do každého dětského pokoje. Černá barva je univerzální a snadno se hodí k jakékoliv výzdobě. Přední strana zásuvky je také černá, což dodává posteli soudržný vzhled.

Comfio je vyroben z kvalitního dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Rozměry 97 x 166 x 187 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlný spánek, zatímco rozměr matrace 90x180 cm je ideální pro malé i větší děti. Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná.

Navíc, tato postel nabízí dvě zásuvky pro úložný prostor, což je ideální pro ukládání hraček nebo ložního prádla. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, což umožňuje snadnou úpravu postele podle potřeb vašeho dítěte. Celkově je Comfio nejen stylový, ale také praktický a funkční nábytek pro každý dětský pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný rozměr → Postel dětské domeček přízemní Comfio - Černý, 90x180 nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašeho dítěte. Díky svým rozměrům 97 x 166 x 187 cm se perfektně vejde do každého dětského pokoje, zároveň poskytuje dostatek prostoru pro hraní během dne.
  • Vlastní montáž → Tento produkt je dodáván v balení, což znamená, že můžete ušetřit na nákladech za montáž. Navíc, vlastní montáž vám umožňuje přizpůsobit postel potřebám a preferencím vašeho dítěte.
  • Dřevěná konstrukce → Dřevěná konstrukce zaručuje dlouhou životnost a stabilitu postele. Dřevo je také přírodní a ekologický materiál, který přispívá k zdravému a příjemnému prostředí v dětském pokoji.
  • Praktický úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Tímto způsobem udržíte dětský pokoj vždy v pořádku a ušetříte místo pro jiné nábytek.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---cerny--90x180-p-155900-1106-1023.1106.html