Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která splní všechny vaše požadavky a zároveň bude vypadat skvěle? Seznamte se s naší postelí Comfio - Černý, 80x190.

Tato postel je nejen funkční, ale také vizuálně atraktivní. Její moderní design a černá barva dodají každému dětskému pokoji šmrnc. Díky svému přízemnímu provedení je postel bezpečná a přístupná pro děti všech věkových kategorií.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Rozměry 87 x 166 x 197 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 80x190 cm. Postel je navíc vybavena dvěma praktickými zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Bezpečnost je naší prioritou. Proto je tato postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která ochrání vaše dítě před pádem během spánku. Navíc je postel dodávána v balení pro vlastní montáž, takže si ji můžete sestavit přesně podle svých potřeb a představ.

Vlastnosti produktu:

  • Odolná dřevěná konstrukce → postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Vaše dítě bude mít bezpečné a pohodlné místo k odpočinku na mnoho let.
  • Přízemní provedení → Tento design umožňuje snadný přístup k posteli pro vaše dítě, což je ideální pro malé děti a zajišťuje jejich bezpečí během spánku.
  • Uložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro uložení hraček nebo ložního prádla. Udržujte dětský pokoj uklizený a organizovaný s minimem úsilí.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Tato funkce zvyšuje bezpečnost vašeho dítěte během spánku a zároveň umožňuje snadnou transformaci postele, jakmile vaše dítě vyroste.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---cerny--80x190-p-155895-1106-1023.1106.html