Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která je nejen pohodlná, ale také zábavná a stylová? Seznamte se s naší postelí Comfio Domeček Přízemní v černé barvě, rozměr 80x160.

Tato postel je pravým skvostem mezi dětskými postelemi. Její design ve tvaru domečku zaujme na první pohled a stane se centrálním bodem dětského pokoje. Černá barva je univerzální a snadno se hodí do jakéhokoli interiéru. Ať už máte pokoj v pastelových tónech nebo v jasných barvách, tato postel se do něj dokonale hodí.

Postel Domeček Přízemní je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Rozměry 87 x 166 x 167 cm jsou ideální pro malé i větší děti. Postel je navíc vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Dřevěný rošt je součástí postele a je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a podporu během spánku.

Kromě své funkčnosti a designu je postel Comfio Domeček Přízemní také bezpečná. Je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která chrání vaše dítě během spánku. A pokud již zábrana není potřeba, jednoduše ji můžete odstranit. Tato postel je opravdu všestranná a splňuje všechny požadavky na ideální dětskou postel.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Tato postel dětské domeček Comfio je ideální volbou pro malé pokoje. S rozměry 87 x 166 x 167 cm se vejde téměř kamkoliv a poskytne dostatek prostoru pro odpočinek a hry.
  • Vlastní montáž → Nábytek je dodáván v balení, což znamená, že ho můžete sestavit podle svých představ a potřeb. To je skvělá příležitost pro rodinný projekt a zároveň ušetříte na nákladech za montáž.
  • Dřevěná konstrukce → Díky dřevěné konstrukci je postel pevná a odolná. Dřevo také dodává teplý a příjemný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.
  • Úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro uložení hraček, oblečení nebo ložního prádla. To pomáhá udržovat pokoj vašeho dítěte uklizený a organizovaný.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---cerny--80x160-p-155893-1106-1023.1106.html