Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která poskytne nejen pohodlí, ale také zábavu a bezpečí? Seznamte se s naším produktem - postelí Comfio Domeček Přízemní v borovici, 90x180.

Tato postel je skvělým řešením pro každý dětský pokoj. S jejím jedinečným designem ve tvaru domečku bude vaše dítě mít pocit, že jeho postel je zároveň jeho vlastním malým domovem. Borovicová barva dodává posteli přírodní vzhled, který se hodí do většiny interiérů.

Postel Comfio Domeček Přízemní je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Rozměry 97 x 166 x 187 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 90x180 cm. Postel je navíc vybavena dvěma zásuvkami, což poskytuje praktické úložné prostory pro hračky nebo ložní prádlo.

Bezpečí vašeho dítěte je naší prioritou. Proto je tato postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Díky tomu můžete být v klidu, že se vaše dítě v noci nezraní. Postel je dodávána v balení a je třeba ji sestavit, což vám umožní přizpůsobit její umístění podle potřeb vašeho dítěte a pokojíčku.

Vlastnosti produktu:

  • Útulný design → Dětská postel Comfio vytváří bezpečné a pohodlné prostředí pro vaše děti. Její nízká výška a odnímatelná bezpečnostní zábrana zajišťují, že se vaše dítě bude cítit bezpečně a pohodlně.
  • Kvalitní konstrukce → Postel je vyrobena z kvalitního dřeva s borovicovým povrchem, který je odolný a snadno se udržuje. Její pevná konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které nabízejí dostatek úložného prostoru pro hračky, oblečení nebo ložní prádlo. To udržuje pokoj vašeho dítěte organizovaný a uklizený.
  • Perfektní rozměry → S rozměry 97 x 166 x 187 cm je tato postel ideální pro menší pokoje. Její kompaktní rozměry umožňují snadnou montáž a umístění v místnosti, aniž by zabírala příliš mnoho prostoru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Barva zásuvek - dno

dub

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---borovice--90x180-p-155864-1106-1023.1106.html