Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro vaše dítě, která poskytne nejen pohodlí, ale také přidá šmrnc do dětského pokoje? Představujeme vám postel dětské domeček přízemní Comfio - Borovice, 80x180.

Tato postel je skvělým řešením pro každý dětský pokoj. Její jedinečný a hravý design ve tvaru domečku okamžitě zaujme každé dítě. Díky přírodnímu odstínu borovice se postel snadno hodí do jakéhokoli interiéru.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Navíc je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Rozměry 87 x 166 x 187 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 80x180 cm, což zaručuje maximální pohodlí pro vaše dítě.

Dalším výhodou je odnímatelná bezpečnostní zábrana, která chrání vaše dítě před pádem během spánku. Tato postel je dodávána v balení, takže si ji můžete sestavit podle vlastních představ. Uvidíte, že postel dětské domeček přízemní Comfio - Borovice, 80x180 se stane nejen praktickým, ale také stylovým doplňkem dětského pokoje.

Vlastnosti produktu:

  • Bezpečný a pohodlný design → Tato přízemní dětská postel Comfio vypadá jako domeček, který poskytuje bezpečné a útulné prostředí pro vaše dítě. Její nízká výška usnadňuje přístup, což je ideální pro malé děti.
  • Kvalitní konstrukce → Postel je vyrobena z borovicového dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Dřevěné provedení přidává teplý a přírodní vzhled do dětského pokoje.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. To pomáhá udržovat dětský pokoj uklizený a organizovaný.
  • Odstranitelná bezpečnostní zábrana → Postel je vybavena odstranitelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje, že vaše dítě zůstane v noci v bezpečí. Jakmile je dítě starší a připravené na postel bez zábrany, jednoduše ji odstraňte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Barva zásuvek - dno

dub

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---borovice--80x180-p-155859-1106-1023.1106.html