Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která je nejen pohodlná, ale také originální a praktická? Seznamte se s postelí Comfio - Borovice, 80x160.

Postel Comfio s rozměry 87 x 166 x 167 cm je dokonalým řešením pro každý dětský pokoj. Její borovicový design je nejen stylový, ale také velmi odolný, což zaručuje dlouhou životnost. Tato postel je skutečným klenotem mezi dětskými postelemi, díky svému neotřelému designu ve tvaru domečku.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a odolnost. Je navíc vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny dětské poklady. Rozměry 80x160 cm jsou ideální pro matrace, která poskytne vašemu dítěti pohodlný spánek.

Bezpečnost je naše priorita. Proto je tato postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Díky tomu můžete být jisti, že se vaše dítě v noci bezpečně vyspí. Navíc, postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná. Vyberte postel Comfio a udělejte z dětského pokoje místo plné radosti a pohodlí.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný rozměr → Tato postel dětské domeček přízemní Comfio nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašeho dítěte. S rozměry 87 x 166 x 167 cm, je tato postel ideální pro malé i velké děti.
  • Vysoká kvalita materiálů → Tato postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Navíc, dřevěná konstrukce přidává na estetické hodnotě tohoto nábytku.
  • Praktické skladování → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. To usnadňuje udržování pořádku v dětském pokoji.
  • Bezpečnostní opatření → Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, což zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku. To je klíčové pro klidný spánek rodičů i dětí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Barva zásuvek - dno

dub

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---borovice--80x160-p-155848-1106-1023.1106.html