Popis výrobku

Hledáš dokonalou postel pro tvé dítě, která by kombinovala pohodlí, funkčnost a skvělý design? Představujeme ti dětskou postel Comfio v bílém provedení, ve formě domečku a rozměrech 90x200.

Tato postel přinese do dětského pokoje kouzlo a hravost. Její bílý design a tvar domečku dodají prostoru nejen funkčnost, ale také estetický rozměr. Díky neutrální bílé barvě se postel snadno hodí do jakéhokoli interiéru a stane se jeho centrálním prvkem.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a stabilitu. Je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí a bezpečí pro tvé dítě. Její rozměry 97 x 166 x 207 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 90x200 cm. Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná.

Další výhodou této postele je její praktičnost. Je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, což znamená, že postel může růst s tvým dítětem a přizpůsobovat se jeho potřebám.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlí a bezpečnost → Tato přízemní postel Comfio je ideální volbou pro děti, které se teprve učí spát na "velké" posteli. Její nízká konstrukce zajišťuje bezpečí a snadný přístup pro malé děti.
  • Odolná konstrukce → Tato postel je vyrobena z odolného dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu je postel ideální pro dlouhodobé použití a vydrží všechny dětské hry.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. To pomáhá udržet dětský pokoj uklizený a organizovaný.
  • Snadná montáž → Tato postel je dodávána v balení pro vlastní montáž, což umožňuje snadnou a rychlou instalaci. Veškerý potřebný nářadí a návod jsou součástí balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---bily--90x200-p-155910-1106-1023.1106.html