Popis výrobku

Hledáš ideální postel pro svého malého dobrodruha? Představujeme postel dětské domeček přízemní Comfio - Bílý, 90x190.

Tato postel je dokonalým spojením funkčnosti a estetiky. Její bílé provedení dodává lehkost a svěžest, která okouzlí každé dítě. Díky svým rozměrům 97 x 166 x 197 cm se vejde do každé dětského pokoje. Domečkový tvar postele vytváří útulné a bezpečné prostředí pro tvého potomka.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Díky své konstrukci je postel velmi stabilní a bezpečná pro tvé dítě. Dvě zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Postel je navíc vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečí tvého dítěte během spánku.

Postel dětské domeček přízemní Comfio - Bílý, 90x190 je ideální volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a funkční nábytek pro své dítě. Její design a funkčnost splňují všechny požadavky na moderní a praktický dětský nábytek. Tak neváhej a udělej svému dítěti radost z nové postele.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlná a praktická postel → Naše přízemní postel Comfio vytváří bezpečné a pohodlné prostředí pro vaše dítě. Její nízká konstrukce umožňuje snadný přístup, což je ideální pro malé děti.
  • Robustní dřevěná konstrukce → Tato postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Je odolná a stabilní, takže vydrží i nejdivočejší dětské hry.
  • Úložný prostor → Postel Comfio je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, oblečení nebo povlečení. To usnadňuje udržování pořádku v dětském pokoji.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Tato postel je navržena s ohledem na bezpečnost vašeho dítěte. Je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, kterou můžete snadno odebrat, jakmile ji vaše dítě již nebude potřebovat.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---bily--90x190-p-155909-1106-1023.1106.html