Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro vaše dítě, která bude nejen pohodlná, ale také zaujme svým designem? Seznamte se s dětskou postelí Comfio - Bílý, 90x180.

Tato postel vypadá jako roztomilý domeček, který okamžitě upoutá pozornost vašeho dítěte. Její bílá barva dodává prostoru svěží a čistý vzhled. Navíc, díky svému přízemnímu provedení je ideální pro menší děti.

Postel Comfio - Bílý, 90x180 je vyrobena z kvalitního dřeva, které zaručuje její dlouhou životnost. Její rozměry 97 x 166 x 187 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 90x180 cm. Součástí postele jsou také dvě zásuvky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo.

Bezpečnost vašeho dítěte je pro nás na prvním místě. Proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Takže pokud se vaše dítě v noci často pohybuje, nemusíte se bát, že by spadlo z postele. Navíc, díky svému provedení a konstrukci je postel snadno sestavitelná.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlná a bezpečná postel → Tato přízemní postel Comfio v bílém provedení je ideální volbou pro dětský pokoj. Její nízká konstrukce zaručuje bezpečí i pro nejmenší děti a zároveň umožňuje snadný přístup.
  • Robustní dřevěná konstrukce → Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Je to investice, která vydrží řadu let.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro uložení oblečení, hraček nebo ložního prádla. To vám pomůže udržet dětský pokoj vždy uklizený.
  • Odstranitelná bezpečnostní zábrana → Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku. Jakmile je dítě starší a zábrana již není potřeba, jednoduše ji odstraníte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---bily--90x180-p-155908-1106-1023.1106.html