Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která by byla nejen pohodlná, ale také stylová a praktická? Seznamte se s naší dětskou postelí Comfio v bílé barvě o rozměrech 87 x 166 x 197 cm.

Tato postel vypadá jako roztomilý domeček, který dodá dětskému pokoji šmrnc a zároveň poskytne útulné a bezpečné místo k odpočinku. Bílá barva postele je univerzální a snadno se hodí k jakémukoli interiéru, ať už je to moderní, minimalistický nebo tradiční styl.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Je navržena pro matraci o rozměrech 80x190 cm, takže poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. K posteli patří také dřevěný rošt a odnímatelná bezpečnostní zábrana, která zajišťuje bezpečí i pro ty nejmenší.

Navíc tato postel nabízí i praktické úložné prostory. Dvě zásuvky s dřevěnými předními částmi a dubovým dnem poskytují dostatek místa na uložení hraček nebo oblečení. Takže pokud hledáte postel, která kombinuje styl, pohodlí a praktičnost, je tato dětská postel Comfio ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → Postel Comfio přízemní domeček je vyrobena z kvalitního dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Tato pevná konstrukce znamená, že vaše dítě bude mít bezpečný a pohodlný prostor pro odpočinek a hry.
  • Optimální rozměry → S rozměry 87 x 166 x 197 cm je tato postel ideální volbou pro menší prostory. Její kompaktní velikost umožňuje snadné umístění v jakémkoliv dětském pokoji, aniž by zabrala příliš mnoho místa.
  • Praktický úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro skladování hraček, knih nebo oblečení. Tento úložný prostor pomáhá udržovat dětský pokoj uspořádaný a uklizený.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Tato funkce zvyšuje bezpečnost vašeho dítěte během spánku, předchází pádům z postele a umožňuje snadný přístup k posteli během dne. Když vaše dítě povyroste, zábranu lze jednoduše odstranit.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---bily--80x190-p-155906-1106-1023.1106.html