Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která by splnila všechny vaše požadavky? Seznamte se s postelí Comfio - Bílý, 80x160.

Tato postel je nejen praktická, ale také vizuálně atraktivní. Její bílá barva a design ve formě domečku přidávají každému dětskému pokoji šarm a originalitu. Vytvořená z kvalitního dřeva, postel je stabilní a odolná, což je důležité pro bezpečí vašeho dítěte.

Postel Comfio - Bílý, 80x160, je navržena s ohledem na pohodlí a funkčnost. Její rozměry 87 x 166 x 167 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 80x160 cm. Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Díky odnímatelné bezpečnostní zábraně se nemusíte obávat, že by vaše dítě v noci spadlo z postele.

Postel je dodávána v balení a je třeba ji sestavit. Ale nebojte se, montáž je jednoduchá a rychlá. Dřevěný rošt je součástí balení, takže nemusíte nic dalšího dokupovat. Vyberte postel Comfio - Bílý, 80x160, a udělejte radost svému dítěti.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlný a bezpečný → Tato přízemní postel Comfio je ideální volbou pro vaše děti. Její nízká výška zajišťuje, že vaše dítě bude mít snadný přístup a bude se cítit bezpečně.
  • Odolná konstrukce → Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. To znamená, že tento nábytek vydrží dlouho a poskytne vašemu dítěti pohodlné a bezpečné místo k odpočinku.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. To vám pomůže udržet dětský pokoj v pořádku a usnadní vám organizaci.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Tato funkce zajišťuje, že vaše dítě bude v noci bezpečné a zároveň umožňuje snadný přístup k posteli během dne. To znamená, že tato postel roste s vaším dítětem a může být použita po dlouhou dobu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---bily--80x160-p-155904-1106-1023.1106.html