Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro své dítě, která je nejen pohodlná, ale také stylová a funkční? Seznamte se s dětskou postelí Comfio - Bílý, 70x140.

Tato postel vypadá jako malý dům, což dělá z každého spaní malé dobrodružství. Bílá barva je nejen moderní a elegantní, ale také se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Navíc, díky svým rozměrům 77 x 166 x 147 cm, je tato postel ideální pro menší pokoje, kde každý centimetr počítá.

Postel je vyrobena z dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Dřevěný rošt je pevný a zároveň pružný pro maximální pohodlí vašeho dítěte. A co je nejlepší? Tato postel má dvě zásuvky, které poskytují spoustu úložného prostoru pro hračky nebo povlečení.

Bezpečnost je samozřejmě na prvním místě. Tato postel má odnímatelnou bezpečnostní zábranu, takže se nemusíte bát, že by vaše dítě spadlo ze spaní. A pokud jste fanouškem DIY, tato postel je dodávána v balení pro vlastní montáž, takže si můžete užít trochu kutilství.

Vlastnosti produktu:

  • Bezpečnostní bariéra → Tato postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní bariérou, která zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku a zároveň umožňuje snadný přístup k posteli.
  • Přízemní konstrukce → Přízemní konstrukce této postele je ideální pro malé děti, které se teprve učí samostatně lehat a vstávat z postele. Navíc tato konstrukce vytváří útulný prostor pro vaše dítě.
  • Úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek prostoru pro uložení hraček, oblečení nebo ložního prádla. Díky tomu udržíte dětský pokoj vždy v pořádku.
  • Kvalitní materiál → Postel je vyrobena z dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Dřevo je navíc přírodní materiál, který dodává pokoji teplý a příjemný vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 77 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 147 cm,

  • Rozměr pro matrace: 70x140

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---bily--70x140-p-155903-1106-1023.1106.html