Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro své dítě, která je nejen pohodlná, ale také stylová a praktická? Seznamte se s dětskou patrovou postelí Comfio s výsuvnou funkcí v bílé barvě, rozměry 80x160.

Tato postel vypadá skvěle v každém dětském pokoji. Její moderní design ve tvaru domečku přidává na kouzlu a bílá barva korpusu dodává svěžest a čistotu. Postel je navíc vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost.

Postel Comfio nabízí nejen skvělý design, ale také praktické funkce. Je vybavena dvěma výsuvnými zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru. Rozměry postele 87 x 224 x 167 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 80x160 cm. Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná.

Bezpečnost je na prvním místě a tato postel to berou velmi vážně. Je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje, že se vaše dítě v noci nevymotá. A v neposlední řadě, postel je ekologická, s barvou na bázi vody, což je skvělá volba pro rodiče, kteří se zajímají o životní prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • Skvělé rozměry → Tato dětská patrová postel Comfio má ideální rozměry 87 x 224 x 167 cm, které vám umožní optimálně využít prostor v dětském pokoji. Navíc, díky výsuvné konstrukci, můžete snadno přizpůsobit uspořádání lůžka podle potřeb vašeho dítěte.
  • Konstrukce z dřeva → Dřevěná konstrukce zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu je tato postel ideální volbou pro rostoucí děti, které potřebují bezpečné a pohodlné místo k odpočinku.
  • Úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro uskladnění hraček, oblečení nebo ložního prádla. Takže váš dětský pokoj bude vždy uklizený a organizovaný.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Bezpečnost vašeho dítěte je naší prioritou. Tato postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která chrání vaše dítě před pádem během spánku. A když dítě povyroste, zábranu můžete jednoduše odstranit.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 224 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové výsuvné

barevné provedení

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

3

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-vysuvna-comfio---bily--80x160-p-155838-1106-1023.1106.html