Popis výrobku

Sháníte dokonalou patrovou postel pro své děti, která je nejen praktická, ale také stylová? Seznamte se s dětskou patrovou postelí Comfio v šedé barvě, rozměru 90x200.

Tato postel je skvělým řešením pro každé dětské pokoje. Její moderní a hravý design v podobě domečku okouzlí každé dítě a stane se skvělou dekorací jeho pokoje. Šedá barva je neutrální a elegantní, takže se hodí do jakéhokoli interiéru.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Je navíc vybavena dvěma odnímatelnými bezpečnostními zábranami, které zajišťují bezpečí vašich dětí během spánku. Díky rozměrům 97 x 207 x 207 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašich dětí.

Postel Comfio také nabízí praktický úložný prostor díky dvěma zásuvkám. Zásuvky mají dřevěnou přední část a jsou dostupné v různých barvách - bílá pro boky, dub pro dno a šedá pro přední stranu. Takže si můžete vybrat variantu, která se nejlépe hodí do interiéru pokoje vašeho dítěte.

Vlastnosti produktu:

  • Dvoupatrová konstrukce → Využijte prostor efektivněji a poskytněte svým dětem zábavné a funkční spaní. Dětská postel Comfio je ideální pro malé prostory, kde je třeba ušetřit místo.
  • Ekologická barva na bázi vody → Bezpečí a zdraví vašich dětí je naší prioritou. Používáme pouze ekologické barvy na bázi vody, které jsou bezpečné pro děti a šetrné k životnímu prostředí.
  • Dřevěná konstrukce → Naše postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její pevnost a dlouhou životnost. Dřevo je také přírodní a ekologický materiál, který přispívá k zdravému a příjemnému prostředí v dětském pokoji.
  • Odstranitelná bezpečnostní zábrana → Postel je vybavena odstranitelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečí vašich dětí během spánku. Jakmile děti povyrostou, zábranu jednoduše odstraníte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---sedy--90x200-p-155584-1106-1023.1106.html