Popis výrobku

Hledáte dokonalou patrovou postel pro své dítě? Poznejte naši dětskou patrovou postel Comfio v šedé barvě, velikosti 90x190.

Tato postel nejenže přinese do dětského pokoje svěží a moderní vzhled, ale také poskytne mnoho praktických výhod. Její jedinečný design ve tvaru domečku zaručuje, že se stane středobodem každého dětského pokoje. Šedá barva je navíc velmi univerzální a snadno se hodí k jakémukoli interiéru.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Kromě toho je postel vybavena dvěma praktickými zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Rozměry 97 x 207 x 197 cm jsou ideální pro menší pokoje, kde každý centimetr hraje roli.

Bezpečnost je naší prioritou, a proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Díky ekologickému nátěru na bázi vody je postel navíc bezpečná i pro citlivé dětské pokoje. S touto postelí se dětský pokoj stane oblíbeným místem pro hraní, odpočinek a samozřejmě také pro zasloužený spánek.

Vlastnosti produktu:

  • Vyrobeno z dřeva → Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, které zajistí dlouhou životnost a stabilitu. Váš malý dobrodruh se tak může cítit bezpečně i během nejdivočejšího hraní.
  • Patrová konstrukce → Dětská postel Comfio nabízí unikátní patrovou konstrukci, která nejen šetří místo, ale také poskytuje mnoho zábavy. Vaše dítě bude milovat lezení nahoru a dolů!
  • Ekologická barva na bázi vody → Bezpečí vašeho dítěte je naší prioritou. Používáme pouze ekologické barvy na bázi vody, které jsou bezpečné pro děti a zároveň chrání dřevo.
  • Dvě zásuvky pro úložný prostor → Postel Comfio je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, oblečení nebo ložní prádlo. Udržujte dětský pokoj uklizený s minimálním úsilím.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---sedy--90x190-p-155582-1106-1023.1106.html