Popis výrobku

Hledáte dokonalou patrovou postel pro vaše dítě? Seznamte Comfio - šedá, dětská domečková patrová postel, která naplní všechny vaše očekávání.

Tato postel je nejen praktická, ale také esteticky přitažlivá. S jejími rozměry 87 x 207 x 167 cm se dokonale vejde do každého dětského pokoje. Šedý odstín dodává moderní vzhled, zatímco dřevěná konstrukce a bílé a dubové zásuvky přidávají teplý, přírodní dotek.

Co se týče funkčnosti, tato postel vyniká. Je vyrobena z odolného dřeva a je dodávána v balení pro vlastní montáž, což zaručuje snadnou instalaci. Má rozměry pro matraci 80x160 cm, což zajišťuje pohodlný spánek pro vaše dítě. Navíc je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Bezpečnost je naší prioritou. Tato postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou a ekologickým nátěrem na bázi vody. Díky tomu je nejen bezpečná, ale také šetrná k životnímu prostředí. Vyberte Comfio - šedou dětskou domečkovou patrovou postel a užijte si klidný spánek vědomí, že vaše dítě spí bezpečně a pohodlně.

Vlastnosti produktu:

  • Ekologická barva na bázi vody → Při výrobě tohoto lůžka byla použita ekologická barva na bázi vody. To znamená, že je zcela bezpečná pro děti a nezpůsobuje žádné alergické reakce. Navíc, barva je odolná proti otěru a snadno se čistí.
  • Dvě zásuvky pro úložný prostor → Toto lůžko je vybaveno dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, knihy nebo oblečení. To ušetří místo v dětském pokoji a udrží ho vždy v pořádku.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Bezpečnost je pro nás na prvním místě. Proto je toto lůžko vybaveno odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zabraňuje pádu dítěte během spánku. Když dítě povyroste, zábranu lze jednoduše odstranit.
  • Výroba z dřeva → Toto lůžko je vyrobeno z kvalitního dřeva, což zaručuje jeho dlouhou životnost a stabilitu. Dřevo je také přírodní materiál, který dobře funguje s různými druhy interiéru a přidává teplý a útulný pocit do dětského pokoje.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---sedy--80x160-p-155572-1106-1023.1106.html